У Тернополі з’явився незвичний тролейбус

Leleka

У Тернополі з 24 квітня почав курсувати «Тролейбус щастя».

Цей проект реалізований у рамках конкурсу соціальних проектів «Зроби своє місто кращим». Саме він один із переможців, відзначених міською владою. До його реалізації долучилися міський голова Тернополя Сергій Надал, заступник голови обласної держадміністрації Леонід Бицюра, начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський, директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх.

Творчими та ідейними натхненниками проекту «Тролейбус щастя» стали викладачі кафедри інформатики і магістранткаа факультету іноземних мов ТНПУ Оксана Брикайло. «На створення мене надихнуло те, що я побачила відсутність посмішок на обличчях тернополян та гостей міста, їхні депресивні настрої й незадоволеність життям. Тому вирішила трішки підняти їм настрій та подарувати хоча б промінчик щастя», – розповіла Оксана. Вона очікує, що люди стануть веселішими та знайдуть загублені усмішки у собі та в людях, які з ними поруч.

Навколо проекту об’єдналися студенти різних факультетів ТНПУ. Над світлинами для тролейбуса працювали викладачі та студенти спеціальностей «Німецька мова та література», «Інформатика», «Музичне мистецтво», «Початкова освіта», «Технологічна освіта». А «рецептами щастя» поділилися учні ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Мишковичі.
«Тролейбус щастя» курсуватиме містом за маршрутом №2.

Катерина Швець, ТНПУ ім.В.Гнатюка