СумДУ взяв участь у "Інформаційному ярмарку - 2015" у Верховній Раді України

Leleka

19-20 травня у Києві відбулась презентація-виставка ресурсів організацій, що надають технічну та аналітичну допомогу Верховній Раді України - "Інформаційний ярмарок - 2015".

Урочисте відкриття Ярмарку відбулось за участі керівництва Верховної Ради України та міжнародних представництв в Україні. Від Сумського державного університету на Ярмарці була представлена команда проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентами у ВНЗ», запропонувавши власні напрацювання та рекомендації щодо удосконалення державних програм, спрямованих на підтримку молоді, жінок, сімей з дітьми. Представлена ініціатива «Університет, дружній до сім’ї» викликала інтерес з боку гостей виставки, а представництво кількох політичних сил та міжнародних фундацій висловили бажання співпрацювати з університетськими фахівцями-експертками з гендерних питань в розробці та реалізації проектів у цьому напрямку.

Всім зацікавленим було розказано про напрями діяльності дружнього до сім’ї університету, а також поширено роздаткові матеріали проекту.