У нас позитивні новини!

Leleka

Ініціатива СумДУ «Університет, дружній до сім’ї» з’явилася на сторінках Дайджесту хороших новин жіночого журналу «Счастливая» за підтримки Всеукраїнського громадського проекту «Відкрий Україну через позитив!».

Ініціатива Сумського державного університету була відзначена харківським виданням «Счастливая» у рубриці «Хорошие новости». Всеукраїнський громадський проект «Відкрий Україну через позитив» стартував у березні 2012 року. Його мета: відродити і підтримувати в українцях почуття власної гідності та національної гордості за свою країну і співвітчизників, відкрити Україну світу з іншого боку – завдяки усвідомленому пошуку, створенню й поширенню позитивних новин про Україну й українців, сприяти формуванню збалансованого іміджу України у світовому співтоваристві, а також зміцненню двосторонніх відносин у сфері культури, освіти, туризму, соціуму, економіки і т.д.

Учасниками проекту є не лише жителі регіонів України, але й громадяни США, Англії, Швеції, Франції, Німеччини, Туреччини, Іраку, Ірландії, Росії, Бельгії, Чехії, Польщі, Мексики та Сальвадору.

Детальну інформацію можна отримати на сайті