Голова Верховної Ради України разом з жінками-депутатами відкрив дитячу кімнату у Парламенті

Leleka

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман разом з жінками-депутатками у четвер взяв участь у відкритті «дитячої кімнати» у приміщенні Парламенту.

«Відсьогодні народні депутати, працівники Апарату Верховної Ради, відвідувачі матимуть змогу приводити своїх дітей до дитячої кімнати. Тут затишно і комфортно», - сказав він.

На його думку, робота «дитячої кімнати» дозволить батькам дитини у разі необхідності «відвідувати засідання комітетів, парламентські слухання, приходити на зустрічі до народних депутатів». При цьому керівник Парламенту уточнив: «Тут будуть знаходитися діти всіх тих, хто має право перебувати у приміщенні Верховної Ради», наголосивши, що батьки матимуть змогу в режимі он-лайн спостерігати за ними.

За словами В Гройсмана, «в кімнаті можуть перебувати одночасно до 14 дітей».

«Діти залишатимуться в дитячій кімнаті у безпеці та під наглядом досвідчених вихователів, які мають професійну освіту», - зауважив В.Гройсман.

Він нагадав, що це вже п’ята «дитяча кімната», чотири з яких він запровадив на попередніх місцях роботи.

При цьому В.Гройсман не виключив, що у разі необхідності можна буде розглянути питання про відкриття у приміщеннях Парламенту додаткових «дитячих кімнат».

 (c) www.rada.gov.ua