Студентський Лелека продовжує свою роботу

Leleka

10 грудня закінчився термін реалізації 3-річного проекту “Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у вищих навчальних закладах”. Проект виконувався Сумським державним університетом за фінансової підтримки Європейського Союзу.

За цей період кімнату Студентський Лелека відвідало сотні молодих сімей з дітьми, було проведено десятки творчих майстерень, інтерактивних занять з англійської мови. На сайті неодноразово розміщалися інтерв’ю з батьками, які у захваті розповідали про діяльність Лелеки.

Закінчення трирічного проекту не означає призупинення роботи університету у цьому напрямку. За активної і дієвої підтримки адміністрації та профспілкового комітету університету  команда продовжує свою діяльність в рамках ініціативи “Університет дружній до сім’ї”. Є нові плани, попереду нові проекти, конкурси, креативні заходи та незабутня для сімей атмосфера дружності, підтримки та допомоги. Найближче свято – Новий рік подарує діткам та їх батькам неповторну атмосферу свята, здійснення бажань та цікавих конкурсів.

Нагадуємо, що двері Студентської Лелеки відкриті для Вас щодня окрім вихідних з 9:00-17:00.