З серпня 2010 року суміш Cow & Gate Good Night Follow-on Milk буде знято з виробництва.

Ось як цю подію пояснює корпорація Cow & Gate: «Ми намагаємось виробляти найкраще харчування для малюків, що означає потребу забезпечувати науково-доказову базу під кожним нашим продуктом. Але також ми прислухаємось до матерів.

Таким чином ми дійшли згоди, що найбільш ефективний спосіб переходу дитини до сну – це встановлення послідовної та знайомої традиції засипання. Тому ми вирішили зняти з виробництва Cow & Gate Good Night Milk (Суміш «На добраніч») та вважаємо за необхідне забезпечити батьків порадами та підтримкою стосовно заспокоєння дитини перед сном.

Пропонуємо Вам встановити наступну заспокійливу традицію переходу до сну:

1. Почніть з теплої заспокійливої ванни – це сигнал того, що день добігає кінця. Настає час надягти м’яку свіжу нічну білизну, яка підтримає тепло та комфорт протягом всієї ночі.
2. Вимкніть або приглушіть у спальні світло – атмосфера затишку дасть дитині зрозуміти, що настав час заспокоїтись.
3. Напоїть дитину теплим молоком – пиття звичного для Вашої дитини молока задовольнить її потреби, розслабить та підготує до солодких снів.
4. Заспівайте тихої колискової або почитайте казку на ніч – читання або спів заспокійливим тоном дасть Вашому малюку зрозуміти, що Ви поряд задля забезпечення його комфорту і що засипати зовсім не лячно.
5. Поцілуйте Вашого малюка та побажайте йому доброї ночі – Ваш дотик та запах допоможуть йому відчути себе у безпеці.

Переклад Юлії Савельєвої,
група ІБФАН-Суми