Leleka

19 червня на майданчику біля Центрального корпусу СумДУ відбулася інформаційно-розважальна акція «Хода безпеки». Захід пройшов у рамках проекту з формування відповідального відношення до репродуктивного здоров’я жінок «Збережи життя», партнером якого виступає СумДУ.

Організатори акції креативно поєднали подачу корисної інформації з розважальною програмою заходу. Так, перед глядачам  виступив танцювальний колектив студентів-іноземців СумДУ, а всі присутні отримали роздаткові матеріали що містили інформацію, яка допоможе у прийнятті життєво важливих рішень щодо власного здоров’я та здоров’я того, кого любиш. У такий спосіб СумДУ привертає увагу молоді до потреби відповідального ставлення до репродуктивного здоров’я та свідомого планування майбутнього сімейного життя. Очікується, що подібні просвітницькі акції сприятимуть поліпшенню здоров’я, що значно впливає на демографічну ситуацію та забезпечує соціально-економічний розвиток країни.

Заходи проекту «Збережи життя» мають на меті захистити репродуктивне здоров'я українських жінок та подружжя за рахунок ширшого використання належних і ефективних сучасних методів контрацепції як альтернативи небажаній вагітності та абортам.

У рамках проекту запланована низка цікавих пізнавальних заходів для молоді. Тож запрошуємо - приєднуйтесь! Всі, хто бажають долучитись, - отримати консультацію з репродуктивного здоров’я, стати учасником чи волонтером на заходах,  звертайтесь, будь-ласка, в аудиторію Г-711, або за телефоном 687 796.

Проект «Збережи життя» проводиться в рамках Програми "Здоров’я жінок України" Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).