Leleka

Допомога матерям-студенткам, забезпечення гендерної рівності, створення сприятливих умов для поєднання навчання зі створенням сім`ї є одними з пріоритетних завдань Університету «КРОК». Свої прагнення у цій сфері Університет втілює в різних ініціативах, розробляє проекти, шукає партнерів для їхньої реалізації.

Так, нещодавно навчальному закладу вдалося отримати ліцензію на впровадження дистанційних навчальних програм, і вже з наступного року матері-студентки з усієї України зможуть отримати повноцінне якісне навчання інтерактивно, без необхідності в постійному відвідуванні занять. Вони матимуть можливість цілодобового доступу до навчальних матеріалів, використовуючи комп’ютерні та мультимедійні засоби, і зможуть вчитися, отримувати консультації, проходити тестування та складати іспити в зручний для себе час.

Поки що дистанційне навчання впроваджуватиметься для таких напрямів підготовки, як «Менеджмент», «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства». На дистанційну форму навчання можна буде перевестися з будь-якої іншої форми.

Слід зазначити, що студентки програм дистанційного навчання зможуть отримувати консультації спеціалістів-психологів, а участь Університету в проекті «Рівні можливості для здобуття професії молодим матерям-студенткам у вищих навчальних закладах» дозволить молодим сім`ям отримати додаткову інформаційну підтримку.

Тож, молоді мами, бажаємо Вам успіхів в отриманні вищої освіти, а Університет «КРОК», своєю чергою, максимально сприятиме Вам у цьому.