Leleka

Літній сезон особливо небезпечний для вразливої дитячої шкіри. Тому потрібно приділяти багато уваги за її доглядом.

Правила вмивання

Починати день малюка треба з ранкового туалету. Його необхідно проводити до 10-ої години. Малюк повинен бути ситий, але запам'ятай: після прийому їжі повинно пройти не менше 30 хвилин. Крім того, у малюка повинен бути позитивний настрій.

Починайте з миття рук малюка. Промийте йому носик і вушка.
Далі – справа дитячої косметики. До її складу входять натуральні рослинні екстракти. Йдеться про ромашку, календулу, череду, алое. Також корисні для шкіри дитинки і натуральні масла, такі як мигдальне, масло дерева ши. Необхідні й вітаміни D, A, С, Е. Завдяки цим натуральним компонентам дитяча косметика надійно захистить шкіру дитини від агресивного зовнішнього середовища, зволожить та заспокоїть її.

Косметика для вулиці

Для прогулянок на вулиці також використовуйте спеціальні дитячі креми. Вони допоможуть компенсувати вплив холоду, вітру і сонячних променів. У їх склад повинен входити пантенол, ланолін, бджолиний віск, риб'ячий жир, рослинні олії.

Отже, виберіть спеціальний крем для вулиці. Він пом'якшує і правильно зволожує шкіру дитини, буде охороняти її від обмороження, лущення.

Наносьте крем на відкриті частини тіла малюка перед самою прогулянкою.
Після прогулянки, наприклад, на морозі, використовуйте спеціальний захисний крем. Він допоможе зняти подразнення і запалення шкіри дитини, заспокоїть шкіру малюка, знеболить і загоїть її. А під час прогулянок жарким літнім днем обов'язково треба наносити на шкіру малюка сонцезахисний крем.