Leleka

Друзі, інформуємо Вас про те, що стартує новорічний благодійний проект «Листи Миколайчику». Вже п’ятий рік поспіль активісти дарують свято дітям з дитячих будинків області.

Суть проекту не змінна: діти пишуть листи про те, що вони хотіли б отримати у подарунок, а ми шукаємо для кожного з них чарівника-Миколая який здійснює їх мрію.

Нагадаємо, що минулого року акція «Листи Миколайчику» зібрала більше 70 подарунків. Цього року ми плануємо охопити три дитячі будинки: Сумський, Хоружівський та Ульянівський. Загальна кількість дітей - 160.

Правила участі в благодійному проекті "Листи Миколайчику":

1. Якщо Ви хочете зробити подарунок тій чи іншій дитині, підпишіть фото його листа Святому Миколаю з текстом приблизно такого змісту: "Я купую цій дитині подарунок".
2. У деяких листах діти зазначають, що хочуть отримати кілька подарунків, тому, будь ласка, звертайте увагу на приписи Снігуроньок. В деяких випадках ми зазначили, що приймаємо тільки один подарунок, щоб іншій малечі не було прикро.
3. Подарунок повинен бути новий.
4. Не упаковуйте подарунок або упакуйте в прозору слюду! Вибачте, нічого особистого, але ми повинні подивитися на його відповідність бажанням дитини, а також на те новий він чи ні.
5. Підпишіть подарунок кому він призначений (Ім’я дитини, вік, заклад)
6. Ціновий діапазон подарунка: від 150 грн.(якщо Ви розраховуєте на меншу суму вкажіть, що Ви хочете купити подарунок у складчину).
7. Збір подарунків буде відбуватися кожного понеділка з 18-00 до 19-00 у кафе «Braccio» ТРЦ Лавина 1 поверх , (біля ескалатора).

http://vk.com/wall-18424844_2400