Leleka

Ліга соціальних працівників України проводить Конкурс соціальної реклами «Сім’я і робота – наша турбота». Конкурс відбувається у рамках міжнародного проекту «Знову до роботи: реінтеграція матерів і батьків до професійного життя після відпустки по догляду за дитиною», що відбувається за підтримки Представництва ЄС в Україні.

До участі у Конкурсі запрошується талановита молодь – студенти вищих навчальних закладів, співробітники рекламних агентств та компаній. Зміст робіт має показати важливість розв’язання проблем гендерної рівності у питанні поєднання сімейних обов’язків (догляд за малими дітьми) та кар’єри, формування цивілізованих форм взаємовідносин роботодавців та працівників з сімейними обов’язками.

Конкурс має три номінації: друкована реклама (плакат, постер), фотографія, відеореклама (відеоролик). Роботи в усі номінації подаються в електронному вигляді у високій якості для друку і демонстрації на екрані. Вимоги до робіт у номінації «Соціальна фотографія» – обсяг інформації в одному файлі – не менше 2 МБ і не більше 5 МБ.

Більш детально з вимогами до конкурсних робіт можна ознайомитися на сайті проекту «Знову до роботи…»: http://znovudoroboty.org.ua/ua/. Роботи, що займуть призові місця, будуть нагороджені дипломами Конкурсу та цінними призами. Загальний призовий фонд Конкурсу – понад 45 тисяч грн. На Конкурсі передбачено спеціальні призи, зокрема, приз глядацьких симпатій.

Заяви та готові матеріали необхідно надсилати на електронну адресу:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , або поштою: м. Київ, вул. Фролівська, 1/6, на Конкурс.