Розпочинається другий етап проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у вищих навчальних закладах»

Leleka

Нагадуємо вам, що розпочався другий рік реалізації проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у вищих навчальних закладах».

За перший рік було розроблено модель «Університет, дружній до сім’ї» та презентовано результати її втілення у Сумському державному університеті (звіт за 1-й рік роботи читайте за посиланням).

У 2014 році одним з основних напрямів діяльності проекту є поширення досвіду ініціативи «Університет, дружній до сім’ї» через проведення виїзних семінарів-тренінгів для представників вищих навчальних закладів України в усіх регіонах.

Вашій увазі представляємо орієнтовний графік проведення тренінгів у першому півріччі 2014 року (див. таблицю ). Запрошуємо всіх зацікавлених долучатись до участі в семінарах-тренінгах, зв’язавшись з нами за телефоном 050 288 10 38, або надіславши заявку на ел.адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .