Ініціативу “Університети – заклади, дружні до сім'ї” презентують на виставці CSR Marketplace

Leleka

Всеукраїнська ініціатива “Університети – заклади, дружні до сім'ї”, яка реалізується НУО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» у партнерстві з Сумським державним університетом, увійшла до 5-ки переможців, які запрошені на виставку соціальних та екологічних проектів CSR Marketplace.

Основною метою конкурсу є надання можливості презентації своїх проектів бізнесу та громадськості на виставці, що відбудеться 6 лютого 2014 року з 14.00 до 17.30 в готелі "Русь" (м. Київ, вул. Госпітальна, 4).

За форматом захід представляє собою ярмарку проектів, які допомагають розвитку України. Під час виставки учасники матимуть змогу поспілкуватися з відвідувачами виставки, розповісти про свої проекти, а також обмінятися досвідом з іншими учасниками.

Організатором даного конкурсу виступив провідній експерт з КСВ в Україні - Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», який є членом Правління Глобального договору ООН (2010-2011), національним партнером CSR Europe (Брюссель) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (WBCSD, Женева).

Організація об’єднує 38 компаній України. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм та комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки і верифікації нефінансової звітності.

Сумський державний університет на виставці проектів CSR Marketplace буде презентувати власний досвід реалізації ініціативи «Заклад, дружній до сім’ї».