Інформуємо веселих, кмітливих, та всіх-всіх-всіх!

Leleka

22 квітня у Сумському державному університеті пройшов Міжфакультетський Кубок Клубу веселих та кмітливих.

Серед учасників гри були збірні п’яти факультетів, Медичного інституту та Машинобудівного коледжу, а саме: «Ex-Гумфак» (факультет ІФСК), «ФЕМ pistols» (факультет економіки та менеджменту), «Люди Игрек (Y)» (факультет ТеСЕТ), «Еліта ЕлІТа» (факультет ЕлІТ), «Дети генерал-майора» (юридичний факультет), «Сборная Меда» (Медичний інститут) та «Ренессанс» (Машинобудівний коледж).

Команди змагалися у чотирьох конкурсах – привітання, розминка з глядачами, музичний номер та відеоконкурс. У підсумку переможцем Міжфакультетського Кубку КВН-2014 стала команда КВН з Машинобудівного коледжу «Ренессанс», яка на кілька десятих випередила команду факультету ЕлІТ «Еліта ЕлІТа».

Під час заходу волотери ГО "Інтелект Сумщини" в рамках програми "Здоров'я жінок України" провели інформаційну кампанію з питань репродуктивного здоровя. Серед глядачів та учасників веселого заходу було розповсюджено інформаційні матеріали та  буклети, з яких молодь могла ознайомитися з методами контрацепції та способами збереження власного здоров'я.

Студентське життя - період не лише розваг і жартів, але й планів, сподівнь та майбутніх звершень.