Делегація освітян відвідала Центр підтримки сім'ї

Leleka

У рамках Цільової програми для викладачів 16 травня делегація освітян Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка та Глухівського національного педагогічного університету імені О.Довженка відвідала Центр підтримки сім’ї Сумського державного університету.

Гості ознайомились з основними напрямками діяльності по реалізації проекту “Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями – студентками у вищих навчальних закладах”, що фінансується Європейським Союзом, а також з діяльністю кімнати тимчасового перебування дітей “Студентський лелека”.

Викладачі та співробітники в галузі дошкільного виховання зацікавились організацією роботи з дітьми дошкільного віку та різноманітними кроками СумДУ на підтримку студентських сімей. Окремого схвалення була удостоєна робота волонтерів.

Співробітники Центру підтримки сім’ї відповіли на численні питання гостей, розповіли про історію та плани по втіленню ініціативи «Університет, дружній до сім’ї”. Ця зустріч була черговим кроком у поширенні ініціативи і досвіду серед ВНЗ Сумської області. А її результатом стали домовленості про співпрацю і можливе проходження практики студентами педагогічних ВНЗ на базі Центру. Гості, в свою чергу, як фахівці у цій галузі, висловили готовність поділитись своїми ідеями і досвідом.