Підведені підсумки конкурсу успішних історій студентських сімей

Leleka

З нагоди святкування в Україні Дня матері Центром підтримки сім’ї СумДУ був проведений конкурс успішних історій про студентські сім’ї. Переможцями конкурсу стали подружжя Лацік Тарас і Віка, що навчаються у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

Їхня історія виявилася настільки зворушливою та зігрітою палкою любов’ю, що журі не змогло утриматись від бажання поділитися нею зі всією Україною. Щиро зичимо цій молодій родині усіляких гараздів -  у навчанні, сім’ї та батьківстві! Відчуйте і Ви їхню студентську сімейну радість!

  

 

Студентська сім’я

Сім’я... Маленьке слово з глибоким змістом. І в кожного з цим словом ціла низка спогадів. В кожного – про свою родину, свою сім’ю…

Сімейний затишок біля каміна молодої сім’ї Лаціків

Інколи з теплом спостерігаючи, як двоє стареньких людей, взявшись за руки, підтримуючи один одного, йдуть стежиною в парку. І мимоволі задумуєшся: вони теж були молодими, закоханими, створювали молоду сім’ю. і в них теж є своя історія…

А от студентська сім’я – вона завжди по-своєму особлива. Це – в першу чергу важливе і сміливе рішення. Це не завжди яскраві будні, але це постійно насичене подіями життя.

Яким же палким має бути кохання, щоб свідомо погодитись проходити через ці будні разом!

Зустріли Діда Мороза

Але настає день, коли й так переповнене клопотами та справами життя повністю змінюється. Такі зміни принесла в нашу студентську сім’ю наша донечка Іринка. Ніякі радості життя не зрівняються з радістю батьківства! Згадуємо перші дні після народження донечки, і зі сльозами радості на обличчі з’являється тепла посмішка.

Уявіть, як у студентському житті з’являється дитина!
Мама навчається у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка, татко – у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

Крихітка змалку оточена своїми освіченими батьками-студентами, змалку слухає, як мама вивчає польську мову, а тато – освоює комп’ютерні науки. Не раз доводиться засинати на маминих конспектах, або в татка на руках за комп’ютером…

Наше маленьке сонечко


Але, що не кажіть, це приємні клопоти. Не раз доводиться чути відгуки про студентські сім’ї. Вони бувають різними. Проте ми в шлюбі вже 4 роки, 4 насичених студентських роки, наша маленька донечка з’явилась на світ 8 місяців тому і ми продовжуємо навчання.

Не можемо сказати, що не було просто, що завжди все легко давалося. Але щоразу ми впевнено повторюємо, що воно того варте…