Студентка СумДУ Галина Кунденко: «Студентський лелека» допомагає мені складати сесію і не хвилюватися про дитину»

Leleka

Університет, що дбає про родину. Саме такі асоціації виникають у тих, хто обирає СумДУ для навчання.
Галина Кунденко – молода мама і за сумісництвом – студентка СумДУ. Два роки тому у Галини виникла необхідність у виборі навчального закладу, тоді вона довго зважувала всі «за» і «проти». Але, незважаючи на те, що студентка проживає у м. Костянтинівка Донецької області, вирішила здобувати освіту у СумДУ. Чому? Читайте далі.

Галино, ви навчаєтесь в СумДУ, що стало для вас ключовим  аргументом під час вибору ВНЗ?

По-перше, СумДУ – це досить активний виш, він відомий по всій країні. А, по-друге, в університеті функціонує Центр підтримки сім’ї «Студентський лелека», де я можу залишити дитину на час занять. І це досить зручно. Зараз моїй донечці трохи більше року і вона потребує постійного нагляду, уваги, а «Студентський лелека» допомагає мені складати сесію і не хвилюватися про дитину.

Як, на ваш погляд, дитина сприймає перебування в університетському дитсадочку?

Думаю, їй подобається. Адже за донечкою не лише приглядають, з нею займаються педагоги, вона може малювати, бавитися розвиваючими іграшками. При необхідності – є де покласти дитину спати. Я задоволена таким підходом. Маю ще таке побажання: було б чудово створити майданчик на подвір’ї університету з гойдалками, де діти могли б бавитися у літній час.

Дякуємо, Галино, нехай підростає ваша донечка. І успішних вам сесій!