Запрошуємо на парад творчості "Арт-мама"

Leleka

24 березня в 15-00 в Сумах в приміщенні бібліотеки УАБС під егідою ГО "Сумське громадське коло" відбудеться парад творчості мам «Арт-мама».

Мета заходу - створити свято весни для учасників акції і глядачів, дати гостям виставки можливість побачити ті чудеса, які творять своїми руками мами-сумчанки і поспілкуватися з їх авторами та авторками.

У рамках акції працюватиме виставка жіночої творчості, пов'язана з національними традиціями. На виставці будуть представлені фотороботи іменитих авторок-жінок: фотохудожниці Наталії Говорухіної, відомої милими малюнками ангелів художниці Анни Черненко, а також інших майстринь, які вишивають, створюють шедеври з глини, дерева та інших матеріалів. Також буде проходити святковий концерт, організований обласним центром позашкільної освіти та по роботі з талановитими дітьми. В ході заходу буде йти збір коштів на потреби військовослужбовців АТО, поруч стоятиме скриня фонду «Суми», що збирає допомогу для поранених бійців.

Цю подію в культурному житті Сум просто не можна пропустити - адже невідомо, коли наступного разу зберуться разом представниці стількох мистецтв!