Увага! Конкурс «Моя мама - професіоналка»

Leleka

ГО «Інтелект Сумщини» у партнерстві з Управлінням молоді і спорту Сумської ОДА, Департаментом освіти і науки Сумської ОДА та Центром підтримки сім’ї Сумського державного університету оголошують конкурс творчих шкільних робіт «Моя мама - професіоналка» з нагоди святкування Дня Матері в рамках проекту "Нові традиції на Сумщині: святкування Дня Матері"

Мета конкурсу - сприяння належній оцінці професійних досягнень матерів, внеску матерів у добробут сім’ї та країни; підтримка талановитих учнів, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку.

За результатами конкурсу буде проведено тематичну прес-конференцію з експозицією робіт-переможців та нагородженням сімей-переможців.

Учасники конкурсу 

Запрошуються учні 1-11 класів шкіл та гімназій м.Суми та Сумської області. Конкурс проводиться у наступному форматі:

Для молодшої групи (1-4 класи) – конкурс малюнку на тему «Моя мама - професіоналка».

Для середньої групи (5-8 класи) – конкурс есе на тему «Моя мама - професіоналка».

Для старшої групи (9-11 класи) – конкурс есе на тему «Моя мама - професіоналка».

Конкурсні роботи разом із заявкою приймаються за адресою журі конкурсу:  м.Суми, 40007, вул. Римського-Корсакова, 2, кімната Г-711, контактний телефон 0999 05 35 13, (0542) 687 796, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Малюнки надсилаються наземною поштою, або передаються безпосередньо за вказаною адресою; есе надсилаються в електронному форматі з позначенням у темі листа «Конкурс «Моя мама – професіоналка».  Останній термін подання - 1 травня 2015 року.

Результати конкурсу будуть оголошені під час прес-конференції, присвяченої Дню матері, що відбудеться 10 травня 2015 року. Переможців буде визначено у кожному районному центрі Сумської області. 

Завантажити:

Заявку на участь у конкурсі

Положення про проведення конкурсу