COFACE Families Europe пропонує долучитися до кампанії #Iwantworklifebalance у соціальних мережах

Безліч сімей намагаються впоратися з відповідальністю, що покладається  на них у щоденному житті. Отже, допомога  сім’ям в організації  балансу між роботою , доглядом за дітьми та особистим  життям  є дуже важливим завданням, що стоїть перед  сучасним суспільством.
Мережа COFACE Families Europe, що тісно співпрацює з різними установами ЄС, соціальними  партнерами  і громадськими організаціями пропонує  внести до порядку денного саміту ЄС обговорення щодо забезпечення рівних  можливостей жінок і чоловіків у професійній діяльності та сімейному житті .

"COFACE Families Europe  закликає  жінок і чоловіків, роботодавців, політиків та звичайних громадян підтримати Директиву Балансу Життя та Роботи  (Work Life Balance Directive) та долучитися до  кампанії #Iwantworklifebalance. Ми хочемо об’єднати   жінок і чоловіків з усієї Європи для прийняття запропонованої директиви (Work Life Balance Directive), що може  забезпечити кращу якість життя та стане компасом для нових тенденцій у політиці рівності» - говорить Еннемі Дріскенс (Annemie Drieskens), президент COFACE Families.
23 жовтня 2017 року Міністри соціальних справ з усієї Європи  зустрічаються у Брюсселі, для  обговорення положення про  Європейські основи соціальних прав (the European Pillar of Social Rights ), ми запрошуємо приєднатися до кампанії #IwantWorkLifeBalance Social Media campaign у соціальних мережах. Вона розпочалася 23 жовтня 2017 року і продовжуватиметься до прийняття Директиви Балансу Життя та Роботи  (Work Life Balance Directive).