Центр підтримки сім'ї СумДУ долучився до святкування Дня сім'ї

Leleka

11 травня Центр підтримки сім’ї Сумського держаного університету долучився до святкування Дня сім’ї у м. Суми. Міські заходи, організовані Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА спільно з СумДУ, відбулись у сквері «Дружба» та сквері ім. Т.Г. Шевченку. Партнером у проведенні заходу виступила громадська організація "Центр громадських ініціатив "Інтелект Сумщини", яка сконцентрувала увагу навколо репродуктивного здоров'я жінок.

Дітлахи разом з батьками мали нагоду прийняти участь у конкурсі дитячих малюнків «Моя сім’я найкраща», танцювальних конкурсах, вікторинах, сфотографуватися з казковими персонажами, скористатися послугами фахівців бодіарту. Всі учасники свята отримували повітряні кульки та наклейки з тематичним оформленням. На переможців конкурсів, вікторин та лотерейного розіграшу чекали цінні призи та подарунки. 

В рамках святкування відбувся також урочистий марш вулицею Соборною під лозунгом «Сумщина – край щасливих сімей». На святі панував піднесений настрій, молоді сім’ї та діти отримали багато приємних вражень.