Фахівці Центру підтримки сім'ї обговорили діяльність програми USAID

Leleka

Фахівці Центру підтримки сім’ї СумДУ Андріана Костенко, Ніна Світайло та Світлана Тарасенко 10-11 липня взяли участь у роботі міжнародного семінару–наради “Діяльність програми USAID “Здоров’я жінок України”: отриманий досвід та вплив на громадське здоров’я”.

В ході зустрічі, яка зібрала на базі готельного комплексу у Пущі-Водиці представників міжнародних організацій, лікарів та організаторів охорони здоров’я, науковців, громадських активістів, були обговорені питання, що мають непересічну актуальність для українського суспільства. Сумський державний університет презентував на семінарі напрацьований у співпраці з ГО “Центр громадських ініціатив “Інтелект Сумщини” досвід імплементації компоненту збереження репродуктивного здоров’я у різноманітні соціально-орієнтовані проекти на рівні області. Особливу увагу учасників привернула ініціатива “Університет, дружній до сім’ї” та кращі практики просвітницької і тренерської роботи у напрямку збереження репродуктивного здоров’я студентської молоді.

Нагадаємо, що СумДУ у співпраці з ГО “Інтелект Сумщини” вже протягом трьох років працює над проектом “Збережи життя” за підтримки Агентства з міжнародного розвитку USAID.