Студентський лелека відсвяткував Хеллоуін

Leleka

31 жовтня в кімнаті тимчасового перебування дитини “Лелека” відбулося жахливе, але таке веселе святкування Хеллоуіна. Заздалегідь діти готувалися – обирали персонажів, у яких будуть гримуватися,  готували атрибути до свята: вирізали і розфарбовували кажанів, павучків, відьмочок та прикрашали ними кімнату.

Свято розпочалося з гримування. Діти, за допомогою аква-гриму та творчого підходу працівників Лелеки перетворилися в чарівних хеллоуінських монстриків, на яких далі чекала цікава історія виникнення та традиції цього свята. Перевіркою уваги стала вікторина, з якою діти блискуче впоралися.

Відкриттям хеллоуінської вечірки був “іспит” для дітей на найголосніше тупотіння, на знання страшилкіного танцю, на вміння співати мовою тварин та на найкумеднішу гримасу.

Веселі конкурси також не залишилися поза увагою дітей. Вони з задоволенням без рук їли яблука, по черзі малювали із зав’язаними очима та намагалися установити зв’язок з нечистю за допомогою “зіпсованого телефону”.

Закінченням вечірки був нічний привал, де діти по черзі, під мерехтливе світло хеллоуінського ліхтаря (традиційного атрибуту свята – тикви) розповідали один одному страшні історії. І на завершення дітей чекало смачне частування цукерками-привидами та іншими солодощами.