Інна Совсун відвідала Центр підтримки сім’ї

Leleka

У ході візиту до Сумського державного університету перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун відвідала Центр підтримки сім’ї “Студентський лелека”.

Опікуючись питаннями підвищення якості освіти, Інна Романівна акцентувала увагу на необхідності створення у вищих навчальних закладах гармонійного середовища, яке сприяло б професійній реалізації кожного члена колективу.

Інна Совсун високо оцінила запроваджену в Сумському державному університеті ініціативу “Університет дружній до сім’ї” та була приємно вражена функціонуючим Центром підтримки сім’ї «Студентський лелека». Наприкінці зустрічі поважна гостя побажала творчих успіхів та натхнення співробітникам Центру підтримки сім’ї, пообіцвши всебічну підтримку ініціативи зі сторони Міністерства.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України виступає офіційним партнером проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у ВНЗ», який реалізується Сумським державним університетом за фінансової підтримки Європейського Союзу.